ОБЩИЕ СВЕДЕНИЯ


IRNAP08955357, Number of state registration0120РК00437

TitleDevelopment of a highly effective technology for the production of bakery and flour confectionery from flour composite mixtures without the use of sugar

Scientific priorityУстойчивое развитие агропромышленного комплекса и безопасность сельскохозяйственной продукции

Type of researchApplied

ApplicantАкционерное общество "Алматинский технологический университет"

Project InvestigatorМулдабекова Баян Жаксылыковна

SSTE score30

Total approved sum5000000


Expected results

Бұршақ тұқымдас дақылдардың композитті ұнынан нан-тоқаш және кондитерлік өнімдердің ассортиментін алу технологиясы жасалды, бұл қантты рецепттен шығаруға, өндіріс процесінің ұзақтығын қысқартуға, дайын өнімнің сапасын жақсартуға, еңбек өнімділігін арттыруға және нан-кондитерлік кәсіпорындардың әлеуметтік-экономикалық көрсеткіштерін арттыруға мүмкіндік береді. Жоба нәтижесінде келесілер дайындалды және жарияланды: - Web of Science дерекқорындағы 1 (бірінші), 2 (екінші) немесе 3 (үшінші) квартилдерге енгізілген және (немесе) Scopus мәліметтер базасында CiteScore 50 (елу) процентильге ие кем дегенде 1 (бір) мақала немесе рецензияланған ғылыми басылымдағы шолулар; - нөлдік емес импакт-факторы бар шетелдік және (немесе) отандық (БжҒССБК ұсынған)басылымдағы кемінде 1 (бір) мақала. Барлық жоспарланған тапсырмалар орындалды